Mérföldkőhöz érkezett a Gablini Cégcsoport – Átadásra került az első INEOS Grenadier

A Gablini Cégcsoport, vezető autókereskedelmi vállalat és az INEOS Grenadier hivatalos magyarországi importőre mérföldkőhöz érkezett: az első Ineos Grenadier átadásra került, és megtalálta boldog tulajdonosát. 

A hivatalos átadás 2023. május 26-án a Hungaroring Off-Road Centrumában zajlott, melyen a Cégcsoport alapítója és tulajdonosa Gablini Gábor is részt vett, gratulált és személyesen adta át az első Grenadier kulcsát a robosztus 4X4-es új tulajdonosának.

 

 

Az első Ineos Grenadier leszállítása kiemelt jelentőséggel bír a Gablini Cégcsoport számára, hiszen beérett a gyümölcse annak a sok munkának és előkészületnek, mely az elmúlt években a háttérben zajlott. A cégcsoport életében új fejezetet nyit, hiszen immáron négy márka, köztük az INEOS Grenadier, kizárólagos magyarországi forgalmazója lett, kiegészítve a meglévő kínálatot.

 A Grenadier az INEOS Automotive első modellje, mely egy igazi, ellentmondást nem tűrő munkagép. Kiemelkedő terep képességeinek köszönhetően az úttalan utakon át vezető kalandok szerelmesei és a hétköznapi, kemény munkát végzők számára egyaránt tökéletes partnere A modell számos felszereltségi lehetőséggel, tartozékkal és kiegészítővel konfigurálható, annak érdekében, hogy a sokrétű, egyedi igényeket kielégítse.

 

KONFIGURÁTOR

 

Az első Grenadier átadásával egyidejűleg bejelentjük, hogy megnyílt Magyarország első INEOS Grenadier értékesítési pontja és márkaszervize is Budapesten (XIV. kerület), a Nótárius utca 5-7 szám alatt. Az első tesztautók munkára jelentkeznek.

A Gablini csapata szívből gratulál az első Grenadier tulajdonosának és köszönetet mond annak a sok jövőbeli tulajdonosnak, akik bizalmukat befektetve, már megrendelték a Grenadier-t.

 

2023.05.31. – Budapest

Fotó: Ruzsa István